1. Introducere

Aceste conditii de utilizare guverneaza drepturile si obligativitatile reciproce intre website-ul mediagames.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor mediagames.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet mediagames.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza drepturile si obligativitatile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor mediagames.ro.

Furnizorul poate sa modifice sau sa completeze conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare de indata dupa afisarea acestora pe site-ul web.

mediagames.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea informatiilor oferite de terte parti, inclusiv dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, va recomandm sa revizuiti datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din mediagames.ro. Toate produsele afisate sunt supuse conditiilor stabilite de terti si mediagames.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare de servicii

Acesti termeni guverneaza accesul si folosirea serviciilor mediagames.ro si servesc ca si acord legal intre dumneavostra si mediagames.ro. Accesand mediagames.ro si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot apare restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor mediagames.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de instrumente software-ul sau sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor personale si trimiterea de informatii

mediagames.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de mail-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da aprobare in vederea trasmiterii de informatii si de comunicate comerciale aferente serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage acordul in orice moment.

Pentru informatii detaliate legate de Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana ce utilizeaza website-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, sisteme software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact deficitar asupra functionarii site-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe website. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora in platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: office{@}mediagames.ro.

Ultima actualizare 09.11.2023.