Cosul dvs. este gol...

Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola


»  OBIECTIVE

Sony Obiectiv foto Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS (SEL-24240)

Cod produs: SEL-24240

Marca: Sony

 

Garantie: 24

 

Pret: 4490.00 Lei

Pret: 3990.00 Lei

Comanda acest produs

Sony Obiectiv foto Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS (SEL-24240)

PROMOTIA SPATAMANII! STOC LIMITAT!

Descriere

Obiectiv foto Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS

E-mount Lens / Full-Frame Format
Intervalul diafragmei: f / 3,5-6,3 până la f / 22-40
Un element ED; Cinci elemente asferice
Motor cu autofocalizare liniar; Focus intern
Stabilizare imagine Optical SteadyShot
Construcția rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 7 lamele

Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS este un obiectiv pentru orice ocazie
Intervalul de zoom 10x de la 24 mm la 240 mm permite ca acest obiectiv să acopere diverse situaţii de fotografiere, ceea ce îl face ideal pentru călătorii, atunci când bagajul redus este o prioritate, pentru peisaje, arhitectură, instantanee, portrete şi multe altele. Comutaţi între modul superangular şi teleobiectiv fără a fi nevoie să schimbaţi obiectivele, pentru a putea surprinde mai multe momente trecătoare. Tehnologia optică avansată reduce în mod eficient aberaţiile, oferind în acelaşi timp imagini de înaltă rezoluţie pe întreaga suprafaţă şi un motor liniar de acţionează focalizarea pentru un răspuns rapid şi uniform. Sistemul integrat de stabilizare optică a imaginii SteadyShot™ (OSS) facilitează capturarea de imagini cu camera în mână şi în condiţii de lumină scăzută, iar designul este rezistent la praf şi umezeală, pentru funcţionare fiabilă în condiţii dificile.

24 mm accentuează impactul vizual al cadrului întreg
Deşi 28 mm este un capăt panoramic normal pentru acest tip de obiectiv, gama extinsă la 24 mm permite capturarea unor imagini mai dinamice, mai ales în formatul de cadru întreg.
Zoomul 10x surprinde subiecţii apropiaţi sau aflaţi la distanţă
Intervalul de zoom cuprins între 24 mm şi 240 mm acoperă o largă varietate de cerinţe în materie de fotografie, de la natură şi peisaje la arhitectură şi portrete.

Imagini impresionante indiferent de lumină
Sistemul integrat de stabilizare optică a imaginii SteadyShot™ (OSS) facilitează capturarea de imagini clare atunci când fotografiaţi cu camera în mână la capătul intervalului de zoom sau în condiţii de lumină scăzută.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Un design rezistent la pătrunderea prafului şi a umezelii contribuie la asigurarea funcţionării fiabile în condiţii dificile în aer liber.

Caracteristici
24 mm accentuează impactul vizual al cadrului Full Frame
Acest obiectiv are un unghi mai mare decât majoritatea obiectivelor de acest tip, cu un capăt superangular de 24 mm care face cu adevărat diferenţa în formatul Full Frame. 24 mm înseamnă perspective mai dinamice pentru peisaje, arhitectură, fotografii de interior şi o multitudine de alte subiecte. Rezoluţia excelentă este menţinută pe întreaga suprafaţă a imaginii, la toate distanţele focale.
Zoomul 10x surprinde subiecţii apropiaţi sau aflaţi la distanţă
24 mm la 240 mm acoperă o mare varietate de cerinţe în materie de fotografie. Este o soluţie cu mai multe obiective într-unul singur, care reduce spaţiul atunci când călătoriţi şi le maximizează eficienţa la evenimente aglomerate. Deplasaţi-vă aproape de subiect şi utilizaţi capătul de teleobiectiv al intervalului pentru a crea o perspectivă impresionantă cu efect bokeh natural pentru subiecte precum flori sau fotografie generală.

Rezoluţie ridicată pe întregul interval de zoom
Cinci elemente asferice şi un element din sticlă ED într-un obiectiv compact contribuie la atingerea unei performanţe de înaltă calitate, la 24 mm. Toate tipurile de erori au fost eliminate eficient, iar înalta rezoluţie este obţinută pe întreaga suprafaţă a imaginii. Un motor liniar avansat acţionează mecanismul de focalizare, pentru un răspuns rapid, uniform pe întregul interval de zoom.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
Un design rezistent la pătrunderea prafului şi a umezelii contribuie la asigurarea funcţionării fiabile în condiţii dificile în aer liber. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.
Imagini impresionante indiferent de lumină
Sistemul integrat de stabilizare optică a imaginii SteadyShot™ (OSS) facilitează capturarea de imagini clare atunci când fotografiaţi cu camera în mână la capătul intervalului de zoom, în condiţii de interior iluminat sau atunci când fotografiaţi scene nocturne. Puteţi lăsa trepiedul acasă pentru majoritatea fotografiilor!

In cutie:
Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH136: în formă de petală, de tip baionetă)
Capac faţă pentru obiectiv
Capac spate pentru obiectiv
Placeholder

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013