Politica privind confidentialitatea in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal.

1. Definitii

1.1. Operator. Operatorul responsabil pentru manipularea datelor cu caracter personal in sensul Regulamentului GDPR este mediagames.ro si face referire la acest site.

1.2. Responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care se pot transmite solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal este adresa de e-mail: office{@}mediagames.ro

1.3. Cookies. Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, alcatuit de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui computer sau al altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (Smartphone, Tableta, etc), atunci se acceaseaza un anumit platforma web.

1.4. Persoana in cauza in sensul Regulamentului GDPR. Reprezinta persoana fizica identificata (ce poate fi identificata, direct sau indirect, in mod special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice). Persoana in cauza poate fi un solicitant al unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date personale se transmit catre Operator.

1.5. Categorii de date prelucrate. Sunt reprezentate prin datele personale si sunt prelucrate de catre Operator doar in momentul in care introduceti aceste date intr-o rubrica din cadrul site-ului sau sa le transmiteti prin intermediul e-mail-ului.

1.6. Prelucrarea datelor personale: Reprezinta orice set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date personale, cu sau fara utilizarea de modalitati de manipulare automata, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

2. Ce date vor fi procesate?

2.1. Datele colectate prin cookie-uri. Pentru o mai buna directionare a campaniilor de publicitate si imbunatatirea serviciilor si produselor, mediagames.ro utilizeaza date despre articolele achizitionate de catre clientii nostri. Daca ati aprobat stocarea cookie-urilor in browser si sunteti de acord cu folosirea acestora, mediagames.ro primeste informatii despre paginile vizitate de dumneavoastra, produsele vizionate si alte activitati in platforma.

2.2. mediagames.ro nu salveaza sau nu proceseaza in alta forma niciun fel de informatii cu caracter personal, cum ar fi, de exemplu, date despre starea dvs. medicala, religie sau convingeri etc.

2.3. Datele furnizate de utilizatori ai platformei. Pe mediagames.ro procesam date personale despre cei care utilizeaza platforma. In principal, se proceseaza datele personale care ne sunt furnizate atunci cand va inregistrati in lista de newsletter. Aceste date includ, in special, adresa dumneavostra de e-mail si prenumele.

3. Cu ce scopuri sunt salvate datele cu caracter personal?

3.1 Pentru o mai buna redirectionare a reclamelor si promovarii, mediagames.ro salveaza date despre cookie-uri in accesarile de pe site, produsele vizualizate si alte activitati de pe site. Salvarea este posibila numai pe baza consimtamantului dumneavoastra legat de utilizarea cookie-urilor cu relevanta. Acest acord este in intregime voluntar. De obicei, pe baza informatiilor furnizate, mediagames.ro obtine analize si rapoarte cu privire la comportamentul utilizatorilor platformei. Acestea permit o mai buna redirectionare a campaniilor publicitare sau adaptarea continutului platformei la ceea ce va satisface interesul si ceea ce cauta in general, un grup mare de utilizatori. In cazul acesta, salvarea datelor cu caracter personal se face de cele mai multe ori automat.

3.2. Pentru ofertele noastre de produse si promovarea mediagames.ro sub forma de newsletter trimis utilizatorilor, mediagames.ro utilizeaza in principal adrese de e-mail. Procesarea se face in acest caz numai pe baza consimtamantului dumneavoastra, care este complet voluntar. In cazul in care nu sunteti de acord, puteti continua sa utilizati site-ul nostru in totalitate. Va dati acordul catre mediagames.ro in momentul inregistrarii la introducerea adresei dumneavoastra de e-mail. De retinut faptul ca inregistrarea pe mediagames.ro poate fi efectuata numai de persoane cu ce au implinit deja varsta de 15 ani. Acordul dumneavoastra poate fi retras oricand dand clic pe link-ul din orice newsletter.

TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a asigura functionalitatea buna a platformei, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

4. Drepturile dumnevoastra in ca si persoana vizata cu privire la manipularea datelor cu caracter personal furzinat

4.1. Drepturile utilizatorilor vizati si cum cum se pot exercita

Potrivit Regulamentului GDPR, ca si persoana vizata sunteti beneficiarul de culmul de drepturi, respectiv:

4.1.1. Dreptul la informare si acces cu privire la datele personale. Este reprezentat de dreptul de a de a intrat in posesia unei confirmari a faptului ca se prelucreaza sau nu date personale care va privesc si, in caz afirmativ, accesul catre datele respective.

4.1.2. Dreptul la rectificare. Este reprezentat de dreptul de a cere Operatorului si de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a avea posibilitatea completarii datelor cu caracter personal ce sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din zona de editare a datelor contului, daca este cazul.

4.1.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) Este reprezentat de dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care care vi se adreseaza in cazul in care se nbaplica anumite justificari mentionate in Regulamentul GDPR.

4.1.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii Este reprezentat de dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor in anumite cazuri.

4.1.5. Dreptul la portabilitatea datelor: Este reprezentat de dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt Operator.

4.1.6. Dreptul la opozitie: Este reprezentat de dreptul de a va opune in orice moment utilizarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

4.1.7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii ce are la baza exclusiv prelucrarea automata a datelor personale Include crearea de profiluri, care produco efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

4.1.8. Dreptul sa va adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Atunci cand situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

4.2. Cum puteti exercita aceste drepturi?

Pentru a va putea exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa in format electronic, datata si continand semnatura dumneavoastra in original catre adresa e-mail: office{@}mediagames.ro in atentia responsabilului cu protectia datelor personale.

4.3. In cat timp vom raspunde solicitarilor transmise de dumneavoastra?

In termen de maxim o luna ce se calculeaza de la primirea cererii dumneavoastra vi se vor transmite informatii privind actiunile intreprinse sau acolo unde este cazul privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la datele personale vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

Tot odata, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus se poate prelungi cu cel mult doua luni daca este necesar, tinandu-se cont de complexitatea cazului dumneavoastra si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca este cazul.

5. Destinatii sau categorii de destinatari ai datelor cu caracter personal

Destinatarii care prelucreaza datele personale in cadrul Uniunii Europene sunt obligati sa respecte aceleasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu ce activeaza pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” poate fi gasita in link-ul de mai jos: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Transmiterea datelor personale in scopul functionarii serviciului newsletter

Pentru a ne asigura ca acest serviciu functioneaza la parametrii normali, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv serviciul MailChimp apartinator al The Rocket Science Group. Politica acestuia tert referitor la protejarea datelor cu caracter personal poate fi cititat aici: https://mailchimp.com/legal/privacy

Pentru a renunta la serviciul newsletter trebuie sa accesati aceasta sectiune – fie apasand butonul „Unsubscribe” din mailul primit, fie prin transmiterea unui e-mail catre adresa office{@}mediagames.ro

5.2. Transmiterea datelor personale catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazurile speciale, in momentul cand se impune acest lucru prin lege, Operatorul este obligat sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la datele personale.

5.3. Transmiterea catre alti tert

Pentru a va oferi o experienta cat mai buna in cadrul platformei, ne preocupam constant sa imbunatatim / facem mentenanta programelor software utilizate. In sensul acesta, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

5.4. Retele de socializare

Website-ul nostru utilizeaza “plugin-uri” de la operatorii de retele sociale. Toate plugin-urile pentru retele de socializare de pe Website-ul nostru sunt marcate clar si distinct.

5.5. Servicii de analiza de trafic

Website-ul nostru utilizeaza serviciile de analiza web „Google Analytics“ si „Google AdSense” al societatii Google Inc., in scop statistic.

Website-ul nostru utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza al platformei pus la dispozitie de Google, Inc. („Google”), utilizand cookies. Mai multe date despre acesta aspect pot fi gasite pe pagina noastra despre Politica Cookie

Puteti refuza folosirea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra, insa in aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile Paginii noastra de internet. Exista, de asemnea, posibilitatea de a, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra. Mai multe detalii aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile Google Analytics Terms of Service si Google Analytics

6. BAZA LEGALA

6.1. Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

Ultima actualizare: 09.11.2023