Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Nintendo Mario Golf: Super Rush Nintendo Switch

Cod produs: 10007775

Marca: NINTENDO

 

Garantie: 12

 

Pret: 259.00 Lei

Pret: 189.00 Lei

Comanda acest produs

Nintendo Mario Golf: Super Rush Nintendo Switch


Mergeți la Mario Golf: Super Rush, ultima versiune a seriei Mario Golf, care vine pe Nintendo Switch. Alăturați-vă personajelor preferate Mushroom Kingdom pe fairway pe cursuri pline de peisaje luxuriante și naturale.

Intrați în legătură cu lucrurile cu butoane sau utilizați comenzile de mișcare ținând controlerul Joy-Con ca un club de golf. La fel ca și adevăratul lucru, va trebui să studiați vântul și terenul, dar există și funcții la îndemână care vă vor ajuta să vă împușcați.Profitați de un manometru care vă arată cum se va curba lovitura din cauza pantei și de o scanare care vă permite să examinați terenul unui curs.

Printre noile caracteristici ale jocului se numără Speed ​​Golf. În acest mod, toată lumea începe în același timp, apoi vei alerga pe parcurs pentru a ajunge la mingea ta. Dă-i încă o lovitură pentru a-l apropia de gaură, apoi continuă!Depășește-ți adversarii pentru a ieși în frunte. Abilitățile dvs. de golf nu sunt singurele lucruri în joc: folosiți liniuțe și fotografii speciale pentru a bate concurența.

Luați un personaj Mii de la începător la profesionist, jucând pe diferite personaje ale regelui de ciuperci în modul Story. Nivelează cu punctele de experiență câștigate în timpul meciurilor, apoi alocă aceste puncte la diferite statistici pentru a-ți dezvolta personajul.

De asemenea, vă puteți bucura de multiplayer cu alți trei jucători, atât la nivel local, cât și online.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013