Cosul dvs. este gol...

Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola


Servicii / Service si garantii


Produsele comercializate de Mediagadget SRL beneficiaza de garantie in conditiile legilor din Romania: Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului, modificata prin Legea nr. 161/2010 si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, modificata si completata prin Ordonanta nr. 9/2016.


Garantia legala de conformitate:


Se refera la protectia juridica a consumatorului rezultata prin efectul legii în raport cu lipsa de conformitate, reprezentand obligatia legala a vanzatorului fata de consumator ca, fara solicitarea unor costuri suplimentare sa aduca produsul la conformitate, incluzand restituirea pretului platit de consumator, repararea sau inlocuirea produsului, daca acesta nu corespunde cu specificatiile pe care el s-a angajat ca le vinde sau în publicitatea aferenta.


Durata garantiei este 2 ani cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani. Aceasta garantie este independenta de garantia legala (tehnica, comerciala) si nu face obiectul defectiunilor tehnice.


Raspunderea vanzatorului privind garantia legala de conformitate, potrivit prevederilor art. 9-14 din Legea nr. 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, acest termen se va reduce la durata medie de utilizare.


In temeiul art. 17 din Legea nr. 449/2003, consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o. Sanctiunea nerespectarii acestei obligatii consta in decaderea consumatorului din dreptul de a mai putea solicita remedierea lipsei de conformitate.


In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedeasca neconformitatea, deoarece se considera ca a existat la data cumpararii. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformitatii va trebui dovedita de consumator


Garantia comerciala:


Asa cum este definita de Ordonanta nr. 9/2016, este orice angajament asumat de vanzator fata de consumator, fara solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, in cazul in care acesta nu corespunde conditiilor enuntate in declaratiile referitoare la garantie sau in publicitatea aferenta. Se adreseaza consumatorilor si poate fi diferita pentru diverse loturi de produse in functie de existenta sau nu a unor promotii si este oferita de producator, distribuitor sau vanzator in conditiile specificate în declaratiile referitoare la garantie si in publicitatea aferenta fiecarui produs.


In cazul extinderilor de garantie conditionate de inscrierea pe site intr-o perioada de timp limitata, sarcina probei revine cumparatorului. Deasemenea pentru a beneficia de garantia comerciala consumatorul are in sarcina sa detina documentele ( factura, bon si certificat de garantie) din care sa reiasa clar datele de identificare ale produsului si durata clara a garantiei comerciale oferite, in caz contrar se pierde dreptul la aceasta garantie.


Garantia legala (tehnica):


Se acorda in baza Certificatului de garantie emis pe baza garantiei comerciale, trebuie sa precizeze elementele de identificare a produsului, termenul de garantie, durata medie de utilizare, modalitatile de asigurare a garantiei – intretinere, reparare, inlocuire si termenul de realizare a acestora, denumirea si adresa vanzatorului sau ale unitatii specializate de service. In cazul Certificatelor de garantie emise de producator sau importator in care unitatile de service sunt precizate explicit, produsele defecte pot fi trimise sau predate de client la centrul de service indicat in certificat pentru acordarea garantiei.


CONDITIILE ACORDARII GARANTIEI


• Clientul trebuie sa prezinte certificatul de garantie completat corect, cu data achizitiei , stampilat si semnat impreuna cu factura sau bonul fiscal.

• Descrierea detaliata a defectului produsului.

• Datele dvs de contact: nume, prenume, telefon,mail, pentru a putea fi informat despre stadiul reparatiei.


In cazul neprezentarii documentelor de mai sus, Mediagadget SRL nu poate asigura service-ul gratuit.


In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, consumatorului i se va solicita contravaloarea manoperei de investigare, cuprinsa intre 90-150 lei.


EXCLUDERI DE LA GARANTIE


• Orice modificare adusa produsului pentru imbunatatirea sa, fara aprobarea scrisa a producatorului sau vanzatorului

• Intretinerea periodica necesara si reparatia sau inlocuirea de componente uzate, deteriorate, in urma unei utilizari normale. (exemplu: cauciucuri largite, praf pe senzor, calibrare, centrare optica).

• Defectele fizice produse in urma socurilor mecanice/termice (sparturi, zgarieturi, crapaturi, arsuri, deformari etc)

• Garantia nu acopera cazurile in care etichetele, insemnele si sigiliile producatorului prezinta stersaturi, modificari, dezlipiri sau alte urme de interventie.

• Garantia nu acopera patrunderea de lichide sau corpuri straine, in produs.


SERVICIUL DE PICK-UP AND RETURN


Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar sa va logati in contul Dvs. pe site-ul nostru cu contul de client si sa inscrieti o cerere RMA pentru produsul in cauza. (asa puteti inscrie)


Dupa inscriere, veti fi contactat de catre un consultant pentru a stabili detaliile de ridicare ale produsului.


In acest serviciu se incadreaza doar produsele achizitionate de la Mediagadget SRL aflate in perioada de garantie.


CONDITII DE AMBALARE


• Produsele se expediaza ambalate astfel incat sa fie protejate impotriva deteriorarilor mecanice din timpul transportului, care pot afecta starea produsului.Se recomanda ambalarea in folie protectoare , cutie de carton si alte materiale care sa protejeze produsul cat mai bine.

• Pe colet trebuie mentionat: Numarul cererii RMA, in atentia Departamentului Service.

• In colet trebuie pus certificatul de garantie, cu datele de identificare corecte ale produsului, insotit de o copie a actului fiscal.


Va rugam sa ambalati produsul cat mai bine, pentru a evita eventualele deteriorari ale produsului din timpul transportului.


Termeni si conditii privind serviciile post-garantie


Clientii care solicita servicii post-garantie, asuma si se obliga sa respecte termenii si conditiile prevazute pentru contractarea acestor sevicii, conform art.1270 Cod civil privind forta obligatorie a contractelor, dupa cum urmeaza:


• costul transportului produselor, de la client catre unitatea de service si de la aceasta catre client, atat in cazul in care clientul accepta devizul de reparatii cat si in cazul in care il refuza, este suportat de catre client;


• de la data la care clientul accepta devizul de reparatii, acesta se obliga sa achite contravaloarea acestora, sa ridice la termen produsul reparat si sa suporte costul de restiuire al produsului;


• in cazul in care clientul intarzie mai mult de 12 zile la ridicarea/preluarea produsului dupa data la care a fost anuntat ca produsul reparat/nereparat poate fi ridicat, clientul va plati o taxa de depozitare de 5 lei/zi, pana la data ridicarii/preluarii efective.


• in cazul in care clientul intarzie mai mult de 30 zile la ridicarea/preluarea produsului ( reparat sau nereparat) fata de data la care a fost anuntat ca il poate ridica, produsul este considerat ca abandonat si trece automat in proprietatea Mediagadget, sau poate fi predat societatilor de reciclare, in functie de decizia Mediagadget, fara ca clientul sa mai aiba vreun drept la despagubire sau restituire;


• clientii din categoria legala a consumatorilor nu au drept de retragere din contract dupa ce si-au dat acordul pentru efectuarea reparatiilor, avand in vedere ca dupa acest moment serviciile se vor executa imediat si in totalitate.


Definitii


1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:


SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand MEDIA GADGET, care se afla la adresa www.mediagames.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre MEDIA GADGET.


UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii MEDIAGADGET SRL.

 2. Continutul site-ului

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre MEDIAGADGET, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de MEDIAGADGET ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. MEDIAGADGET isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. MEDIAGADGET este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale MEDIAGADGET, prevazute de legislatia in vigoare.

 3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 4. Limitarea raspunderii MEDIAGADGET.R.L

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate in magazinul MEDIAGAMES.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si MEDIAGADGET nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Preturile afisate pe SITE nu sunt identice cu cele din magazin, astfel ca pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe SITE si cel afisat in magazin. Comenzile a caror produsele comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in magazin raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul  va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.6. Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului. Produsele la precomanda se adauga in cos in acelasi fel ca orice alt produs din magazinul online. Facand o precomanda, va asigurati ca veti primi produsul imediat dupa lansare si ca veti beneficia de un pret foarte bun. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate, in ziua lansarii sau in maxim 24-48 de ore de la lansare, in situatia in care produsul exista pe stoc in ziua lansarii. In situatia in care produsul ajunge in posesia  MAGAZINULUI dupa data lansarii, livrarea se va face in 24-48 ore din momentul intrarii produsului in stocul. Precomenzile se achita in acelasi mod ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate. In oricare dintre situatii (plata la livrare sau plata online) este necesar sa asteptati confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator, in momentul in care produsul devine disponibil. Puteti renunta in orice moment la o precomanda. Daca aceasta din urma a fost deja achitata, puteti opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs in vederea unei alte comenzi.

4.7.

4.8. MEDIAGADGET isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.9. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

5.0. MEDIAGADGET nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

5.1. MEDIAGADGET nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

5.2. Utilizarea Browserului Internet. MEDIAGAMES garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

5.3. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

5.4  Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare.

5.5. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

 

1. Accesarea SITE-ului MEDIAGAMES.ro - implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania MEDIAGADGET. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile magazinului sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate  prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC mediagadget S.R.L. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. SC MEDIAGADGET S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere. Singurele exceptii de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de MEDIAGADGET, in baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) si a unui contract, ambele validate de catre Departamentul Juridic, precum si institutiile financiare implicate in funrizarea serviciului de aplicare pentru obtinere unei solutii de finantare.

2. Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

3. Acces restrictionat si (dez)abonare - exista zone in site care necesita inregistrare (vezi Inregistrare) sau abonare (vezi newsletter). In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc. Aceste date sunt foloste pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor inscrise in formularul online de creditare.

In cazul aplicatiei, "Recomanda unui prieten", vor fi cerute numele si adresa de e-mail a prietenului persoanei careia vrei sa recomanzi un produs/ newsletter-ul MEDIAGAMES. Aplicatia va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invita sa viziteze site-ul. MEDIAGAMES stocheaza aceasta informatie pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail. Pe adresa prietenului nefiind trimise alte alerte/ informari, fara acordul sau prealabil.

4. Cookies - site-ul mediagames.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta premintand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorare numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicati ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experintei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator, etc. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru , de exemplu, cei care isi fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.

5. Link-urile - acest site contine link-uri catre alte site-uri. SC MEDIAGADGET S.R.L. nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

6. Programul de fidelitate Bonus Card - prin participarea la acest program, persoanele fizice isi exprima consimtamantul in mod tacit pentru ca datele lor cu caracter personal sa fie administrate si prelucrate de operatorul S.C MEDIAGADGET S.R.L, in scopurile prezentate in regulamentul programului, si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

7. Notificari si actiuni privind informatiile despre utilizatori - la cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa MEDIAGAMES, acesta se obliga: a) sa confirme solicitantilor, daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singura data pe an; b) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; c) sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, daca acesta solicita acest lucru.

8. Comunicarea modificarilor Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul postal) sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile nostre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat de pe pagina de inregistrare.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

9. Securitate Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat in partea de jos a ferestrei de browser Microsoft Internet Explorer.


Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidentialitate" , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

LEGISLATIE