Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

»  GPS

Garmin Edge Explore 3 (010-02029-10)

Cod produs: (010-02029-10

Marca: Garmin

 

Garantie: 24

 

Pret: 1390.00 Lei

Pret: 1190.00 Lei

Comanda acest produs

Garmin Edge Explore 3 (010-02029-10)


Computer de trasee cu ecran tactil pentru bicicletă, cu caracteristici conectate

  • Computer pentru bicicletă uşor de utilizat, cu GPS şi ecran tactil de înaltă rezoluţie de 3", utilizabil cu mănuşi şi rezistent la ploaie, vizibil chiar şi în lumina directă a soarelui
  • Include harta pentru ciclism preîncărcată de la Garmin, cu indicaţii de navigare viraj cu viraj şi cu trasee Trendline populare, pentru a ajuta bicicliştii să găsească cele mai populare trasee existente pe şosea şi pe teren accidentat
  • GPS-ul integrat monitorizează cât de departe, cât de repede, la ce altitudine şi unde vă deplasaţi
  • Compatibil cu dispozitivele Varia de informare a cicliştilor; include lumini de bicicletă inteligente şi radar retrovizor, pentru a detecta autovehiculele şi a alerta şoferii
  • Când este asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil, beneficiaţi de caracteristici conectate, inclusiv de LiveTrack şi de GroupTrack, de notificări inteligente, de aplicaţia pentru mesagerie de la un ciclist la altul şi de funcţia încorporată de detectare a incidentelor
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 12 de ore

Descoperiţi trasee noi şi rămâneţi conectat pe durata oricărei curse, cu Edge Explore. Acest computer pentru ciclism uşor de utilizat, cu GPS, este prevăzut cu o hartă pentru ciclism preîncărcată de la Garmin, care vă arată traseele preferate de ciclişti. O varietate de caracteristici conectate vă permit să menţineţi legătura cu ceilalţi ciclişti, dar şi cu prietenii şi familia de acasă. Cu Edge Explore, aveţi la dispoziţie partenerul perfect pentru trasee şi aventuri.

Gata de drum

Cu Edge Explore, niciun minut nu este irosit. Acest computer de bicicletă este simplu de configurat şi gata de utilizat imediat după ce este despachetat. Când puteţi vedea dintr-o privire indicaţiile necesare despre traseu, nu mai aveţi cum să pierdeţi din vedere priveliştile încântătoare din jur. Acesta este motivul pentru care am proiectat Edge Explore cu un afişaj de 3" luminos şi uşor de citit indiferent dacă vă aflaţi în lumina directă a soarelui sau dacă este o zi înnorată, sau chiar şi pe ploaie Ecranul tactil este sensibil şi răspunde imediat la comenzi, chiar şi atunci când îl utilizaţi purtând mănuşi.

At a Glance

Înaintaţi spre aventură

Cu Edge Explore vă puteţi aventura în necunoscut fără a vă rătăci cu adevărat. Este prevăzut cu harta pentru ciclism preîncărcată de la Garmin, care vă furnizează toate indicaţiile de care aţi putea avea nevoie – de la trasee de ţară la popasuri pentru luat masa şi magazine de biciclete. Traseele sunt generate utilizând rutele populare Trendline, pe baza datelor furnizate de miliarde de kilometri de trasee pentru ciclism. Vă ajută să parcurgeţi mai uşor, ca un cunoscător, traseele preferate de cicliştii pasionaţi. De-a lungul drumului, Edge Explore furnizează indicaţii viraj cu viraj şi, bineînţeles, este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe traseul ales – sau înapoi la punctul de pornire – dacă vă abateţi de la acesta sau decideţi să reveniţi acasă mai devreme.

Funcţii îmbunătăţite de informare a ciclistului

Edge Explore este compatibil cu linia noastră de dispozitive Varia de informare a ciclistului; acesta include radar retrovizor şi luminile inteligente ale bicicletei. Asociind radarul cu dispozitivul Edge, puteţi primi direct de afişajul dispozitivului Edge alerte referitoare la autovehiculele care se apropie din spate, ceea ce vă ajută să vedeţi traficul din jur şi să fiţi văzut de participanţii la trafic. Edge Explore este prevăzut cu o funcţie de asistenţă şi cu un sistem integrat de detectare a incidentelor1, care trimite automat locaţia dvs. unei persoane de contact în caz de urgenţă, dacă întâmpinaţi dificultăţi.

Cursă conectată

Uitaţi de grija telefonului şi bucuraţi-vă pur şi simplu de cursa cu bicicleta, deoarece Edge Explore are toate conexiunile de care aveţi nevoie. Utilizaţi LiveTrack pentru a le permite prietenilor şi familiei să ştie locaţia dvs. în timp real sau utilizaţi GroupTrack pentru a monitoriza până la 50 dintre prieteni dvs. ciclişti. Dacă colegii de cursă vă depăşesc sau rămân în urmă, aplicaţia de mesagerie pentru ciclişti (când utilizaţi smartphone-ul dvs. compatibil) vă permite să trimiteţi notificări preformulate de pe computerul dvs. de bicicletă Edge către computerul acestora. Anunţaţi-vă prietenii că îi veţi prinde din urmă în câteva minute sau spuneţi-le dacă doriţi să nu vă aştepte. Dacă aţi făcut o pană sau aveţi nevie de ajutor, puteţi trimite un mesaj cicliştilor din grup asociaţi cu GroupTrack pentru a vă putea găsi.

Personalizaţi-vă dispozitivul

Este uşor să vă personalizaţi computerul de bicicletă Edge Explore cu aplicaţiile, widgeturile şi câmpurile de date gratuite pe care le doriţi din magazinul nostru Connect IQ. Aplicaţii precum AccuWeather MinuteCast vă anunţă când se va opri ploaia, ca să vă faceţi timp pentru o plimbare cu bicicleta. Iar dacă vă planificaţi cursele pe site-uri cum sunt StravaKomoot sau Wikiloc, descărcaţi aplicaţiile respective pentru a putea importa traseele dvs. preferate direct pe dispozitivul Edge şi a le parcurge. Sau, în cazul în care căutaţi o cafenea sau un magazin de biciclete în apropiere, utilizaţi aplicaţia Yelp pentru a descărca locaţiile acestora şi a primi indicaţiile de traseu direct către acestea pe dispozitivul dvs. Edge.

 

CARACTERISTICI FIZICE ŞI PERFORMANŢE

Dimensiuni fizice 105,0 x 55,0 x 22,0 mm
Greutate 116 g
Rezistenţă la apă IPX7
Baterie baterie cu litiu-ion reîncărcabilă
Ecran tactil  
Dimensiune afişaj 39,0 x 65,0 mm; diag. 3,0" (76,0 mm)
Rezoluţie afişaj 240 x 400 pixeli, ecran tactil
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013