Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Garmin Ceas Smartwatch Garmin Venu 2, 45mm, GPS, HR, Slate Stainless Steel Bezel

Cod produs: GARNEG79937

Marca: Garmin

 

Garantie: 24

 

Pret: 1590.00 Lei

Pret: 1349.00 Lei

Comanda acest produs

Garmin Ceas Smartwatch Garmin Venu 2, 45mm, GPS, HR, Slate Stainless Steel Bezel


Garmin Venu 2

MINTE ŞI CORP, CONECTATE DE GARMIN

Atunci când trăieşti sănătos, trăieşti mai bine. Acest ceas inteligent cu GPS are funcţii avansate de monitorizare a sănătăţii şi a condiţiei fizice pentru a te ajuta să înţelegi mai bine ce se întâmplă în interiorul corpului tău.

Asculta-ţi corpul şi mintea.

FUNCŢIA HEALTH SNAPSHOT™

Înregistrează o sesiune de 2 minute pentru a beneficia de statistici cheie, care includ pulsul, variabilitatea pulsului, Pulse Ox3, rata respiratorie şi nivelul de stres. Apoi generează un raport cu aceste statistici prin intermediul aplicaţiei Garmin Connect™ pe smartphone-ul tău compatibil pentru partajare.

MONITORIZAREA REZERVEI DE ENERGIE BODY BATTERY™

Monitorizează nivelurile de energie ale corpului tău, astfel încât să poţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

SENZOR PULSE OX

Utilizează senzorul Pulse Ox pentru a verifica saturaţia de oxigen din sânge în orice moment din zi, sau pentru o parte din noapte, în timpul somnului, pentru a arăta cât de bine absoarbe corpul tău oxigen.

MONITORIZAREA STRESULUI

Află dacă ai o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare îţi vor solicita chiar să efectuezi o scurtă activitate de respiraţie atunci când te simţi stresat(ă).

MONITORIZARE MENSTRUALĂ

Utilizează aplicaţia Garmin Connect pentru a-ţi monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Înregistrează simptomele, descarcă exerciţii şi sfaturi educaţionale privind nutriţia şi multe altele. Poţi chiar şi să vezi şi să înregistrezi detalii la încheietura mâinii tale cu aplicaţia de monitorizare a sănătăţii femeilor.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Înregistrează în jurnal consumul zilnic de apă, pentru a-ţi aminti să te menţii hidratată. Poţi chiar să obţii un obiectiv automat pentru hidratare care se ajustează în funcţie de cantitatea de transpiraţie pe care o pierzi în timpul activităţilor.

MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI

Vizualizează modul în care respiri pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.

SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţine un scor pentru calitatea somnului tău şi informaţii relevante despre modul în care îţi poţi îmbunătăţi somnul. Monitorizează chiar şi diferitele etape ale somnului, precum şi pulsul, nivelul de stres, Pulse Ox şi respiraţia.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Ceasul măsoară în permanenţă pulsul tău şi te va alerta dacă acesta se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce te odihneşti. De asemenea, te ajută să estimezi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor, chiar şi în timpul înotului.

RESPIRAŢIE CONŞTIENTĂ

Când doreşti să te relaxezi sau să te concentezi, poţi începe o activitate de respiraţie, iar acest ceas îţi va monitoriza stresul şi respiraţia pentru a te ajuta să înţelegi mai bine cum respiri.

VÂRSTA DE FITNESS

Această funcţie foloseşte vârsta ta cronologică, activităţile de intensitate ridicată săptămânale, pulsul în repaus şi indicele de masă corporală sau procentajul de grăsime corporală pentru a estima dacă vârsta corpului tău este mai mare sau mică decât vârsta ta. Poţi obţine, de asemenea, sfaturi pentru a reduce vârsta ta de fitness.

Pune-ţi corpul în mişcare.

ANTRENAMENTE ANIMATE PE ECRAN

Ceasul vine cu exerciţii animate preîncărcate, uşor de urmărit, care includ exerciţii cardio, de forţă, yoga, Pilates şi exerciţii de antrenament cu intervale de mare intensitate (HIIT), şi poţi descărca mai multe din aplicaţia Garmin Connect.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE

Monitorizează toate modurile în care faci mişcare cu peste 25 de aplicaţii pentru sport preîncărcate pentru GPS şi interior, inclusiv mers pe jos, alergare, ciclism, înot în bazin şi multe altele.

ANTRENAMENT DE REZISTENŢĂ AVANSAT

Acest profil de activitate detaliat afişează recordurile tale personale pentru scalare şi forţă direct la încheietura mâinii, plus grafice care indică ce grupe de muşchi ai lucrat.

ANTRENAMENTE HIIT

Foloseşte acest profil nou de activitate cu diferite cronometre pentru a monitoriza antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi antrenamentele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.

CREAZĂ EXERCIŢII

Alege din peste 1.400 de exerciţii pentru a crea propriile antrenamente în aplicaţia Garmin Connect de pe smartphone-ul tău compatibil tău. Apoi descarcă-le pe ceas.

ANTRENOR GARMIN

Obţine gratuit un antrenor de alergare personal la încheietura mâinii, care te va ajuta să te antrenezi pentru următoarele competiţii de 5 km, 10 km sau semimaraton.

MINUTE DE EXERCIŢIU

Am actualizat funcţia noastră pentru minute de activitate intensă pentru a-ţi oferi o imagine mai clară asupra momentului din zi în care le-ai efectua şi în cadrul cărei activităţi. Poţi chiar şi să le vizualizezi ca un câmp de date în timpul activităţilor cronometrate.

Te ajutăm să rămâi conectat.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primeşte e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe ceas atunci când este asociat cu un smartphone compatibil. Poţi inclusiv să răspunzi la mesajele text, dacă ai un telefon Android™.

MUZICĂ

Descarcă melodii şi liste de redare din conturile tale de Spotify®, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament). Utilizează căştile wireless (comercializate separat) pentru a asculta fără a utiliza telefonul.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a incidentelor.

GARMIN PAY™

Evită cozile de la casă şi selectează sistemele de tranzit cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay prin furnizorii participanţi.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarcă feţe de ceas personalizate, adăugă câmpuri de date şi obţine aplicaţii din magazinul Connect IQ.

SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT

Consultă toate informaţiile despre sănătate şi fitness într-un singur loc. Aplicaţia Garmin Connect este o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta, pot concura şi pot partaja.

Poartă-l tot timpul şi oriunde.

DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI CU REÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Obţine o imagine clară asupra stării tale de sănătate cu o durată de viaţă a bateriei de până la 11 zile în modul ceas inteligent, până la 22 ore în modul GPS şi până la 8 ore în modul GPS cu muzică. O încărcare de 10 minute adaugă până la 1 zi la durata de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent sau 1 oră în modul GPS cu muzică.

MODUL DE ECONOMISIRE A BATERIEI

Obţine şi mai multă energie de la ceasul tău inteligent prin modificarea setărilor care afectează cel mai mult durata de viaţă a bateriei.

REZISTENŢĂ LA APĂ

Acest ceas este rezistent la apă la 5 ATM făcându-l perfect pentru înot, duş sau o zi la spa.


ARACTERISTICI GENERALE

Tip Smartwatch
Sistem inchidere Catarama
Dimensiune carcasa (mm) 45.4 x 45.4
Grosime carcasa 12.20 mm
Greutate 49 g

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Unisex
Stil Elegant
Sistem de operare compatibil Android, iOS
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013