Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Garmin Ceas Smartwatch Garmin Forerunner 45s, Black

Cod produs: 010-02156-12

Marca: Garmin

 

Garantie: 24

 

Pret: 699.00 Lei

Pret: 599.00 Lei

Comanda acest produs

Garmin Ceas Smartwatch Garmin Forerunner 45s, Black


PRODUS BLACK FRIDAY!


Ceas Smartwatch Garmin Forerunner 45, Small, Black
Un ceas care nu va va ingreuna miscarile
Forerunner 45S este ceasul pentru alergare cu GPS de dimensiuni mai mici, cu toate functiile pentru alergare de care aveti nevoie intr-un ceas inteligent elegant, usor, pe care va veti dori sa-l purtati zi si noapte.
 
Antrenor Garmin
Aceste planuri adaptive de antrenament va pun la dispozitie sfaturi oferite de antrenori experti si planuri de antrenament gratuite care se adapteaza nevoilor si obiectivelor dumneavoastra. Antrenamentele se sincronizeaza chiar cu ceasul dumneavoastra.
Aplicatii de sport integrate
Schimbati-va rutina de antrenament cu profiluri de activitate pentru ciclism, alergare pe banda, utilizarea unei biciclete ergonomice, bicicleta eliptica, cardio, yoga si multe altele.
Puls masurat la incheietura mainii
Obtineti date despre puls impreuna cu alerte, daca pulsul se mentine la valori ridicate in timp ce va odihniti. Estimati chiar si intensitatea efortului depus de inima dumneavoastra in timpul activitatilor.
GPS integrat
Monitorizati locurile in care alergati si obtineti statistici exacte, inclusiv distanta, ritmul si intervalele.
Durata de viata a bateriei
Alergati dupa cum doriti cu o durata de viata a bateriei de pana la 7 zile in modul ceas inteligent si de pana la 13 ore in modul GPS.
 Monitorizarea stresului
Aflaţi dacă aveţi o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare vă vor invita să faceţi un exerciţiu scurt de respiraţie pentru a vă relaxa.
Monitor de energie Body Battery
Monitorizaţi nivelurile de energie ale corpului dumneavoastra, astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.
Monitorizarea conditiei fizice
După ce vă repuneţi pe picioare, Forerunner 45S monitorizează paşii, etajele urcate, minutele de activitate intensă şi multe altele.
Notificari inteligente
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dumneavoastra atunci când este asociat cu un smartphone compatibil.
Functii de siguranta si monitorizare
Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează faptul că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor comunică locaţia dumneavoastra contactelor dumneavoastra de urgenţă.
Comenzi pentru muzica
Controlaţi cu uşurinţă muzica redată pe telefonul dumneavoastra, astfel încât să puteţi omite melodiile fără să rataţi nicio notă.
Se sincronizeaza cu Garmin Connect
Încărcaţi-vă activităţile în aplicaţia Garmin Connect pentru muzică pentru a interacţiona cu o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura — şi îşi pot chiar partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare.

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013