Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Garmin Ceas Smartwatch Garmin Fenix 6 Pro, 47 mm, HR, GPS, Black

Cod produs: 010-02158-02

Marca: Garmin

 

Garantie: 24

 

Pret: 2790.00 Lei

Pret: 2390.00 Lei

Comanda acest produs

Garmin Ceas Smartwatch Garmin Fenix 6 Pro, 47 mm, HR, GPS, Black


     PROMOTIA SAPTAAMNII! STOC LIMITAT!

Ceas GARMIN Fenix 6 Pro Black, bratara neagra, 47mm

Aceste ceasuri fenix robuste cu GPS pentru activitati multisport va permit sa adaugati la exercitiile dvs. functii pentru cartografiere, muzica, planificarea inteligenta a ritmului si altele - astfel incat sa puteti raspunde oricarei provocari in ritmul dvs.

  • Senzorii pentru monitorizarea pulsului la incheietura mainii1 si Pulse Ox2 permit monitorizarea mai detaliata a activitatilor dvs. de fitness
  • Functia Dynamic PacePro(TM) va permite sa alergati in mod mai inteligent pe diverse tipuri de teren
  • Harti de schi preincarcate pentru peste 2.000 de statiuni de schi din intreaga lume
  • Masurati performantele de alergare si ciclism in moduri despre care nu stiati ca sunt posibile
  • Parcurgeti toate traseele dorite cu ajutorul senzorilor de orientare in aer liber si prin referire la satelitii multi-GNSS
  • Sincronizati-va serviciile de streaming selectate si ascultati muzica fara a utiliza telefonul

1.jpg

Calitate prin proiectare

Designul robust, dar sofisticat include un afişaj de 1.3" activ permanent care este cu 18% mai mare decât cel al modelelor fēnix anterioare. Include o ramă din oţel inoxidabil sau cu finisaj DLC şi a fost testat conform standardelor militare americane.

Tehnologie PacePro

Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.

Gestionarea alimentării

Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei acestuia, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

Statistici performanţă

Vizualizare funcţii avansate de antrenament dinamica alergării1, monitorizarea valorii VO2 max. ajustate în funcţie de temperatură şi altitudine, consultantul pentru recuperare şi altele.

Aplicaţii pentru sport

Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi practicat în afara pistelor şi traseelor sau în staţiuni, golf şi altele.

Hărţi TopoActive ale Europei şi pentru schi

Utilizare Hărţi TopoActive pentru Europa pentru a naviga prin aventurile dvs. şi pentru a vizualiza denumirile curselor de alergare şi gradul de dificultate pentru peste 2.000 de staţiuni de schi din întreaga lume.

Funcţia ClimbPro

Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.

Terenuri de golf

Accesaţi hărţi în întregime color CourseView pentru peste 41000 de terenuri de golf din întreaga lume şi beneficiaţi de ţintirea prin buton şi funcţia Distanţă PlaysLike.

Navigare pas cu pas

Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul indicaţiilor pas cu pas, care vă permit să ştiţi din timp când urmează să schimbaţi direcţia.

Rută dus-întors

Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi primiţi sugestii de rute pe care să reveniţi în punctul de plecare. Funcţia Trendline de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.

Compatibilitate multi-GNSS

Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

Senzori ABC

Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.

Funcţii de siguranţă şi monitorizare

Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează faptul că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor3 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.

Aplicaţii pentru muzică

Stocaţi până la 2.000 de melodii sau accesaţi aplicaţii de streaming preîncărcate de la servicii compatibile, inclusiv de la Spotify® şi Deezer, şi ascultaţi muzică în căşti cu ajutorul tehnologiei Bluetooth®.

Serviciul Garmin Pay

Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.

Notificări inteligente

Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.

Puls măsurat la încheietura mâinii

Tehnologia îmbunătăţită a monitorizării optice a pulsului1 indică nivelul de intensitate al activităţilor dvs. de fitness, precum şi variaţia pulsului, pentru a calcula scorul nivelului dvs. de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea.

Senzor Pulse Ox

Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.

Monitor de energie Body Battery

Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variabilitatea pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.

Magazinul Connect IQ™

Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.

Mod Expediţie

Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013