Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

»  Tablet PC

Apple iPad (8. gen) 32GB 10, 2 2020 Wi-Fi Silver (MYLA2HC/A)

Cod produs: MYLA2HC/A

Marca: APPLE

 

Garantie: 24

 

Pret: 1690.00 Lei

Pret: 1390.00 Lei

Stoc terminat

Apple iPad (8. gen) 32GB 10, 2 2020 Wi-Fi Silver (MYLA2HC/A)


Detalii

Îți permiți atâta putere.Noul iPad îmbină capabilitatea formidabilă cu ușurința în utilizare și adaptabilitatea fără precedent. Odată cu puternicul cip Bionic A12, compatibilitatea cu Apple Pencil și Smart Keyboard, precum și cu lucrurile noi, uimitoare pe care le poți face cu iPadOS 14, acum ai și mai multe motive să iubești iPad.

Cu iPad, munca devine o adevărată plăcere. Editează un document în timp ce cauți ceva pe internet și suni un coleg pe FaceTime în același timp. Atașează tastatura Smart Keyboard de dimensiuni standard pentru tastare comodă1. Iar pentru sarcinile care necesită mai multă precizie, compatibilitatea cu un trackpad sau mouse completează experiența familiară Multi-Touch a iPad-ului.

 

Împreună cu puterea iPadOS, Apple Pencil face ca luarea de notițe pe iPad să fie super lejeră1. Semnează acte, adnotează un document sau schițează o idee. Pare la fel de natural de folosit ca un creion obișnuit, dar face mult mai multe.

Dă frâu liber curiozității cu iPad. App Store este cel mai bun loc pentru a descoperi aplicații care-ți dau un avantaj la geometrie, te ajută să înveți o limbă nouă sau să participi la cursuri virtuale. Poți să folosești realitatea augmentată chiar și pentru a învăța ceva incitant, cum ar fi să urmărești istoria zborurilor spațiale în sufrageria ta sau efectiv să dai viață personajelor din cartea ta favorită.

Dă startul la jocuri. Cipul Bionic A12 accelerează fantastic performanța, așa că jocurile sunt captivante, cursive și incredibil de detaliate. Și poți să asociezi un controller PlayStation DualShock 4 sau un controller de jocuri MFi cu iPad pentru a crea consola de jocuri portabilă, supremă.2 De asemenea, poți să încerci Apple Arcade, cu sute de jocuri într-un singur abonament și fără reclame.3

iPad îți permite să-ți exprimi ideile creative, în atât de multe moduri. Fie că iei notițe, concepi un logo sau pur și simplu schițezi cât vrei, Apple Pencil este instrumentul perfect pentru a da viață viziunii tale. Este conceput să fie intuitiv și să-ți permită să desenezi cu precizie perfectă, la nivel de pixel.

Indiferent cum faci pozele și videoclipurile - cu o cameră posterioară de 8 MP sau cu camera FaceTime HD de pe iPad, cu un iPhone sau cu o cameră digitală - vei adora să le editezi pe ecranul mare și captivant al iPad-ului tău. Profită de capabilitățile de inteligență artificială pentru a-ți îmbunătăți fotografiile. Odată ce ai obținut poza perfectă, dă-i share pe rețelele de socializare sau trimite-o prietenilor printr-o atingere.4

Cu un design subțire și ușor, precum și conexiuni Wi‑Fi și 4G LTE Advanced rapide, iPad este conceput pentru a te însoți oriunde mergi.5 Așa că poți să navighezi pe internet, să descarci cărți și multe altele, oriunde ai fi. Iar datorită autonomiei de până la 10 ore, poți face totul cu o singură încărcare.6 Practic, face orice în afară de a se pune singur în geanta ta.iPadOS depășește limitele a ceea ce-i posibil prin crearea unor experiențe inedite care valorifică potențialul unic al iPad-ului. Noile caracteristici îți permit să iei notițe într-un mod incredibil de natural și să utilizezi o interfață de căutare compactă, reproiectată, care face iPad-ul și mai ușor de utilizat.

Există peste un milion de aplicații în App Store, concepute special pentru ecranul mare și puterea iPad-ului. Compune o piesă, fă un antrenament, citește știrile sau alătură-te prietenilor într-o sesiune de battle royale. Vei găsi o aplicație pentru orice te-ar interesa.La fel ca în cazul fiecărui produs Apple, iPad este conceput luând în calcul intimitatea și siguranța informațiilor tale. Nu e întotdeauna ușor. Dar acesta este genul de inovație în care credem.O tehnologie e cu adevărat utilă când poate fi folosită de toată lumea. De aceea iPad vine cu caracteristici de accesibilitate care oferă asistență pentru necesitățile de vedere, auz, mobilitate și învățare. De exemplu, FaceTime detectează când o persoană folosește limbajul semnelor și o evidențiază în timpul unui apel FaceTime de grup.

  1. Apple Pencil și Smart Keyboard se comercializează separat.
  2. Controllerele de jocuri sunt compatibile cu anumite jocuri și se comercializează separat. Disponibili­tatea poate varia în funcție de țară.
  3. 24,99 lei pe lună după expirarea perioadei gratuite de încercare. Fără angajamente. Abonamentul se reînnoiește automat după încetarea perioadei de încercare gratuită, până la dezabonare.
  4. Necesită o conexiune la o rețea Wi‑Fi sau celulară; este posibil să se perceapă taxe pentru transferul de date prin rețeaua celulară.
  5. Este necesar un abonament de internet. Apelurile prin 4G LTE Advanced, 4G LTE, VoLTE și Wi‑Fi sunt disponibile pe anumite piețe și prin anumiți operatori de telefonie mobilă. Vitezele se bazează pe rata de transfer teoretică și variază în funcție de condițiile locației și de operatorul de telefonie mobilă. Pentru detalii cu privire la asistența LTE, contactează operatorul tău de telefonie mobilă și consultă apple.com/ipad/LTE.
  6. Autonomia bateriei variază în funcție de utilizare și configurație; vezi apple.com/ro/batteries pentru informații suplimentare.

Este posibil ca unele caracteristici să nu fie disponibile în toate țările sau toate regiunile. Vezi lista completă.

Caracteristicile se pot modifica. Este posibil ca unele caracteristici, aplicații și servicii să nu fie disponibile în toate regiunile sau în toate limbile.

Mai multe informatii

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013