Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

»  GPS

TomTom Gps TomTom GO 6200 diagonala 6" Wi-Fi SIM built-in Full Europe + Actualizari gratuite pe viata

Cod produs: TomTomGO6200

Marca: TomTom

 

Garantie: 24

 

Pret: 1649.00 Lei

Pret: 1490.00 Lei

Comanda acest produs

TomTom Gps TomTom GO 6200 diagonala 6" Wi-Fi SIM built-in Full Europe + Actualizari gratuite pe viata


PROMOTIE SAPTAMANII! STOC LIMITAT!

DESCRIERE TOMTOM GO 6200 DIAGONALA 6TomTom GO 6200 este cel mai avansat model GO. Este mai inteligent, mai rapid, mai bine conectat, cu SIM incorporat şi conectivitatea Wi-Fi. Permite controlul cu ajutorul vocii şi primirea mesajelor de pe smartphone.

Conectează TomTom GO 6200 cu MyDrive şi setează-ţi destinaţia pe telefonul tău chiar înainte de a urca în maşină.  Mai mult, cardul SIM incorporat te asigură că vei fi conectat întotdeauna la TomTom Traffic şi alerte radar.

Obtineti cele mai recente hărti si software-ul pentru TomTom GO 6200 prin intermediul conectivităţii Wi-Fi.
Vizualizaţi mesajele de pe smartphone-ul dvs sau apelaţi contactele dvs prin hands free, pentru a vă putea continua drumul în siguranţă, în timp ce telefonul dvs se află în buzunar, dar conectat cu ajutorul Bluetooth-ului.
Activaţi Siri sau Google Now atingând un buton pe navigatorul dvs şi începeţi să-l folosiţi, navigatorul având un microfon incorporat.
Puteţi să vă descărcaţi hărţi pentru întreaga lume.

TomTom Go 6200 se poate controla cu ajutorul vocii sau printr-o simplă atingere a ecranului.
Harta interactivă te ajută să vezi detaliile traseului sau să explorezi lumea din jurul tău.
Navigatorul se fixează simplu şi în siguranţă cu ajutorul sistemului de prindere magnetic.  

Asistentă si ghidare pentru banda de rulare

Datorită acestei functii nu te vei mai afla în situatia în care sa ratezi traseul într-o intersectie. Vizualizezi foarte clar si în timp real banda de pe care trebuie să te pozitionezi pentru a urma traseul dorit.Instalează si actualizează hărti din întreaga lume fără costuri suplimentare pe toata durata de viată a navigatorului!

Acoperire hartă:
Andora, Austria, Belgia, Bulgaria 75%, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Luxemburg, Lituania, Liechtenstein, Madeira, Malta, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania 98%, Rusia 75%, San Marino, Serbia, Slovenia, Slovania, Spania, Insulele Canare, Suedia, Elvetia, Turcia 92%, Ucraina 45%, Marea Britanie, Vatican.
TomTom Traffic:
Andora, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Regatul Unit, Vatican

CARACTERISTICI TOMTOM GO 6200 DIAGONALA 6

Software
Harta: Europa
Afisaj
Diagonala display (inch): 6
Rezolutie (pixeli): 800 x 480 pixels, 154 PPI
Memorie
Capacitate memorie (MB): 16 GB
Alimentare
Alimentare: Viata baterie pana la 1 ora
General
Altele
3D buildings
Bluetooth
Built-in Wi-Fi
Voice control
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu 

Gps TomTom GO 6200 diagonala 6 TomTomGO6200 vizitati pagina producatorului In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Gps TomTom GO 6200 diagonala 6 TomTomGO6200 a fost adaugat pe site in data de 18 Jan 2017. Acest produs se aduce pe comanda speciala, livrarea facandu-se in baza unei comenzi ferme putand fi solicitata plata unui avans. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata).
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013