Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Suunto 9 G1 Baro

Cod produs: SS050143000

Marca: Suunto

 

Garantie: 24

 

Pret: 1899.00 Lei

Pret: 1649.00 Lei

Comanda acest produs

Suunto 9 G1 Baro


  PROMOTIA SAPTAMANII! STOC LIMITAT!

Descriere

 

Suunto 9


Testerul sportiv Suunto 9 face mai ușor și mai distractiv să depășească granițele, înregistrările și provocările decât oricând

. Familiarizați-vă cu noul partener, care este de încredere în orice aventură.

Ceasul impresionează prin designul său elegant , care se potrivește perfect cu o îmbrăcăminte formală. La prima vedere, cazul atrage cu un cadru de oțel și butoane ușor de utilizat. Puneți ceasul pe încheietura mâinii cu o curea de silicon cu funcție de clic ușor pentru a vă asigura că o altă curea este dezasamblată / tăiată. Ecranul tactil vă oferă o mare lizibilitate chiar și la soare, oferindu-vă întotdeauna o imagine de ansamblu asupra tuturor funcțiilor. Ecranul este acoperit cu o sticlă minerală durabilă.

Principalul avantaj al ceasului este cu siguranță capacitatea bateriei. Ceasul oferă 3 moduri de viață a bateriei - Performanță, Rezistență și Ultra pentru 25 până la 120 de oreSuunto 9 utilizează alerte inteligente - în funcție de istoricul activităților dvs., pentru a vă avertiza asupra posibilității de reîncărcare a bateriei.

Dacă în timpul exercițiului rămâneți fără energie, ceasul recomandă automat trecerea la un mod mai economic.

Suunto 9 se conectează la Suunto, care înregistrează toate datele și stochează informații actualizate despre activități, somn și tendințe generale de fitness. De asemenea, vă avertizează asupra mesajelor sau a apelurilor primite. Împărtășiți momente de neuitat din activitățile dvs. și alăturați-vă ușor altor aplicații Suunto .

Atât Suunto 9 cât și Suunto 9 Baro au aceleași caracteristici, cu excepția faptului că Suunto 9 Baro include un barometru, altimetru barometric și geam din safir.

caracteristici:

  • Calendar complet automat: Un sistem programat pentru mai multe decenii, datorită căruia nu veți avea de a face cu ani înșiși.
  • Senzor încorporat al ratei cardiace: măsurarea pulsului direct al încheieturii mâinii
  • Calcule calorice : După fiecare activitate sportivă, veți ști cât de multe calorii ați ars.
  • Mai mult de 80 de moduri de antrenament: toată lumea va alege între modurile de pregătire prestabilite

. Puteți seta propriul plan de formare și de a urmări înregistrările personale. În plus față de timpul activ petrecut în antrenament, puteți conta pe timpul de odihnă și regenerare.

  • Notificare telefon mobil: După conectarea ceasului la telefonul mobil, puteți primi notificări despre mesaje SMS, e-mailuri, apeluri, ...
  • Modul multisport și triatlon
  • GPS: algoritmul Fusedtrack combină datele GPS și senzorul de mișcare pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei reducând performanțele GPS
  • Busola - veti sti mereu care directie este spre nord.
  • Cronometru: sincronizare cu o precizie de 1/100 și un timp de funcționare maxim de 24 de ore.
  • Pedometru: o funcție destinată tuturor pasagerilor sau celor care au nevoie de motivație să meargă.


Ceasurile și aplicațiile sunt complet în limba cehă.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
24 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
120 hodin
Carcas
oțel - plast
Curea
easy click - silicon
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
72
Dimensiune
50 x 50 x 17 mm

Funcție

Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Taimer
1
Alte
1224 regim orar - notificări din telefonul mobil - vibrační alarm - kontrola stavu baterie - busolă - altimetru - accelerometru - fazele lunii - ora mondială - iluminat - monitorizarea somnului - GPS - ceas dual - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - pedometru - funcții pentru antrenament - Bluetooth
Numărul de alarme
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Suunto

Numele Suunto marchează drumul înainte, să vă ghideze în direcția cea bună, dacă intenționați să mergeți oriunde. Început a fost inventarea Tuomas Vohlonena, entuziaști în aer liber, și alergătorii, care construit un lichid umplut busolă inovatoare și a dat un nou nivel de precizie si acuratete. Suunto început ulterior să se concentreze pe alte sporturi decât inițial orientare - canotaj, navigatie, scuba diving - și străpuns cu primul busola pentru scafandri care au urmat crearea lagărului busolă și klinometru. În. 1987 a văzut lumina produsului IMM - calculator scufundări Suunto și astăzi nu este doar un lider international in domeniul scufundări, dar, de asemenea, de formare, navigatie, golf si multe alte computere de mână.

Suunto
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013