Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Marci produse

»  TABLETE

Samsung Tableta Samsung Galaxy Tab Active2 T395 16GB WiFi 4G Android 7.1 Black (sm-t395nzkarom)

Cod produs: sm-t395nzkarom

Marca: samsung

 

Garantie: 24

 

Pret: 1690.00 Lei

Pret: 1490.00 Lei

Stoc terminat

Samsung Tableta Samsung Galaxy Tab Active2 T395 16GB WiFi 4G Android 7.1 Black (sm-t395nzkarom)

PROMOTIA SAPTAMANII! STOC LIMITAT!
DescriereTableta Samsung Galaxy Tab Active2 T395 16GB WiFi 4G Android 7.1 Black sm-t395nzkarom

T395 Galaxy Tab Active2 8.0" LTE 16GB Black
Pentru medii de lucru dificile 
Rezistent la apă si praf pentru utilizare în exterior 
Baterie înlocuibilă - energie când nu există o priză electricăDesign robust - mobilitate

Întelegem că afacerea nu are loc doar în birou, asa că Galaxy Tab Active 2 te ajută să rămâi productiv oriunde te-ar duce munca ta. Designul său robust vă permite să treceti fără probleme de la birou la setări de lucru provocatoare, cum ar fi un santier de constructie sau în fabrică.

Rezistenta la apă si praf

Cu rezistentă la apă si praf cu rezistentă la apă IP68, Galaxy Tab Active 2 si S Pen pot fi utilizate cu încredere în aer liber, indiferent dacă vizitati clădiri încărcate cu praf sau că utilizati Google Maps pentru a vă găsi calea spre întâlnirea unui client într-o ploaie torentială.Energie la îndemâna ta

Nu puteti accesa întotdeauna o priză atunci când lucrati off-site, astfel încât acumulatorul Galaxy Tab Active 2 poate fi usor înlocuit pentru a vă mentine productiv când lucrati off-site. Luati o baterie încărcată complet cu dvs. ori de câte ori aveti nevoie de extra energie.Securitate sporită

Cu securitatea biometrică încorporată, nu contează cine pune mâinile pe Galaxy Tab Active 2 - numai tu poti bloca si debloca tableta folosind amprenta unică sau profilul facial. În plus, dacă alegeti să vă asigurati dispozitivul cu autentificare biometrică, nu va trebui să vă amintiti un cod PIN.
Galaxy Tab Active 2 oferă un set îmbunătătit de instrumente de urmărire, inclusiv un accelerometru, giroscop, GPS si un senzor geomagnetic. Aceasta deschide oportunităti de utilizare a realitătii augmentate (AR) pentru asistentă la distantă, instruire si instrumente personalizate ale companiei, care pot fi utilizate pentru orice, de la managementul activelor până la inspectia echipamentului.

Performantă sporită

Galaxy Tab Active 2 este echipată cu 3 GB de memorie RAM si un procesor Octa-core de 1,6 GHz pentru a face fată usor la sarcini multiple. 
Te-ar putea interesa si.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013