Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Marci produse

Nintendo Yoshi's Crafted World Switch

Cod produs: 2524247T

Marca: NINTENDO SWITCH

 

Garantie: 12

 

Pret: 269.00 Lei

Pret: 189.00 Lei

Comanda acest produs

Nintendo Yoshi's Crafted World Switch


Informații detaliate


Yoshi's Crafted World

Începeți cu Yoshi pentru o nouă aventură care transformă tot ce vă așteptați de la platforme cu capul în jos! Într-o lume cu obiecte mundane - precum cutii și căni - precum Yoshi, săriți în sus, să înghiți câțiva dușmani și să-ți sudi creierul în căutarea diferitelor obiecte. Fiecare nivel are acum partea sa inversă, pe lângă partea anterioară tradițională! Oferă o perspectivă cu totul nouă și noi moduri inteligente de a ascunde obiecte. Căutați articole pe tot parcursul călătoriei Yoshi până la destinație.

Totul a început când Kamek și Baby Bowser au decis să fure o piatră plină de nestemate. Legenda spune că acest artefact fabulos își va îndeplini visele cele mai sălbatice! Cu toate acestea, pietrele au zburat din păcate de la artefact și Yoshim și prietenii săi îi pun pe toate la loc. Dă-i prietenului Joy-Con și lucrează împreună ca echipă Yoshik *. Modul Mellow oferă aripi Yoshima care cu siguranță vor veni la îndemână! Găsiți toate florile, monedele și Poochy Pups, de asemenea, nu este strum! Pentru o protecție suplimentară, puteți arunca o gală într-un costum special pe care îl deblocați în joc!


Mânați Joy-Con unui prieten și jucați în cooperare pentru 2 jucători. Poate necesita șofer suplimentar (vândut separat).


CONȚINUTUL JOCULUI:

  • Explorați nivelurile în mod literal prin și prin. Pentru a descoperi toate ascunzătorii, fiecare nivel trebuie să sară înapoi!
  • Depășiți diverse obstacole și băieți răi, precum Zombie Guys, Skelesaurus, Ukiki și Monty Mole, în timp ce alergați obiecte ascunse.
  • Mânați Joy-Con unui prieten și jucați-o în cooperare cu 2 jucători *

* Multiplayer necesită un controlor compatibil per jucător. Poate necesita șofer suplimentar (vândut separat).Foto & Video

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013