Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Marci produse

Nikon Kit aparat foto digital Nikon D5300 (cu obiectiv 18-105mm DX VR ), negru (VBA370K004)

Cod produs: VBA370K004

Marca: NIKON

 

Garantie: 24

 

Pret: 2990.00 Lei

Pret: 2690.00 Lei

Comanda acest produs

Nikon Kit aparat foto digital Nikon D5300 (cu obiectiv 18-105mm DX VR ), negru (VBA370K004)PROMOTIE-STOC LIMITAT!

Descriere 
Nikon D5300 Aparat Foto DSLR 24 MP CMOS APSC Kit cu Obiectiv 18-105mm VR AF-s Negru

                  

 

 

Senzor CMOS de 24,2 megapixeli în format DX

Chiar şi cele mai fine detalii sunt surprinse cu o claritate uimitoare, multumita senzorului CMOS de 24,2 megapixeli.

 

Tehnologie Wi-Fi încorporată

Trimiteţi imaginile direct din aparatul foto D5300 către un telefon inteligent sau o tabletă pentru a le partaja simplu. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia gratuită Wireless Mobile Utility pe dispozitivul inteligent.

 

GPS încorporat

Adăugaţi „geoetichete” la imagini, cu informaţii precise despre locaţie. O modalitate excelentă de a pregăti fotografiile de călătorie pentru partajare!

 

Monitor mare cu unghi variabil

Adăugaţi intrigă fotografiilor şi emoţie filmelor. Realizaţi fotografii din perspective unice utilizând monitorul pivotant flexibil.

 

ISO ridicat (100 – 12.800, se poate extinde până la un echivalent 25.600)

Profitaţi de performanţele extraordinare în condiţii de lumină scăzută pentru a surprinde imagini detaliate în întuneric şi a realiza fotografii clare cu subiecte care se mişcă rapid.
 

EXPEED 4

Bucuraţi-vă de o funcţionare rapidă, de imagini incredibil de clare cu reproducere excelentă a culorii şi de o înregistrare îmbunătăţită a filmelor, graţie sistemului rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon.
 

D-Movie

Înregistraţi secvenţe Full HD cursive şi fin detaliate, cu care vă veţi mândri (la cadenţe de cadre de până la 50p/60p). Focalizarea automată cu vizualizare continuă în timp real păstrează subiectele clare, chiar dacă acţiunea se desfăşoară rapid.

 

Specificatii 
Nikon D5300 Aparat Foto DSLR 24 MP CMOS APSC Kit cu Obiectiv 18-105mm VR AF-s Negru

 
Specificatii cheie Nikon D5300

Putere desăvârşită cu 24,2 megapixeli:

Fiind proiectat special fără filtru optic low-pass (OLPF), senzorul de imagine al aparatului foto D5300 utilizează la maxim rezoluţia de 24,2megapixeli pentru a surprinde cu claritate chiar şi cele mai fine texturi şi a reda imagini în detalii incredibil de precise.

 

Sistem AF cu 39 puncte:

Având 39 de puncte de focalizare, inclusiv nouă senzori de tip încrucişat în centru, sistemul de focalizare automată al aparatului foto D5300 este incredibil de precis. Funcţia avansată de urmărire subiect 3D menţine focalizarea chiar şi pe cele mai mici subiecte, indiferent cât de imprevizibil se mişcă.

 

Senzor de măsurare RGB de 2.016 pixeli:

Senzorul de măsurare incredibil de precis al modelului D5300 asigură expuneri exacte şi transmite date către sistemul de recunoaştere ascenei, care optimizează expunerea automată, focalizarea automată şi balansul de alb automat, pentru rezultate excepţionale.

 

Fotografiere continuă la 5 fps:

Fotografiaţi acţiunea la o viteză mare, de cinci cadre pe secundă, şi surprindeţi mişcările sau expresiile trecătoare exact la momentul potrivit.

Monitor LCD mare, de înaltă rezoluţie:

Vedeţi fiecare detaliu al fotografiilor şi filmelor, graţie monitorului LCD mare, de 8,1 cm (3,2 inci), cu unghi de vizualizare larg şi rezoluţie înaltă de 1.037.000 puncte. Compuneţi sau revizuiţi cadre şiaplicaţi efecte speciale cu claritate, indiferent dacă fotografiaţi înăuntru sau afară.

Ieşire HDMI:

Conectaţi aparatul foto direct la un ecran HDTV şi savuraţi filmele şi fotografiile redate în imagini excepţionale de înaltă definiţie. Fiind compatibil cu HDMI-CEC (Consumer Electronics Control), aparatul foto vă permite chiar şi să controlaţi redarea utilizând telecomanda televizorului.

Sunet de înaltă calitate:

Înregistraţi filme care nu doar arată bine, ci au şi un sunet deosebit. Graţie microfonului stereo încorporat al aparatului foto şi compatibilităţii cu microfonul stereo extern ME-1 de la Nikon, este uşor să surprindeţi segmente cu sunet clar şi curat.

Mod Efecte:

Creaţi fotografii şi filme distinctive utilizând o gamă de efecte speciale. Izolaţi culorile astfel încât să iasă în evidenţă, alegeţi varianta alb-negru, exploraţi un efect retro sau faceţi clădirile să arate ca nişte machete în miniatură. Puteţi previzualiza efectul dorit şi îi puteţi regla intensitatea în timp ce fotografiaţi.

16 moduri scenă:

Surprindeţi rapid cadre perfecte utilizând o gamă de moduri scenă, inclusiv Sport, Plajă şi Zăpadă. Pur şi simplu selectaţi modul potrivit pentru subiectul sau situaţia pe care o fotografiaţi, iar aparatul foto va optimiza automat timpul de expunere, sensibilitatea ISO şi diafragma pentru a vă oferi rezultate superioare.

Detalii optime în condiţii de contrast ridicat:

Două moduri vă ajută să surprindeţi detalii atât în zone întunecate, cât şi luminate, atunci când fotografiaţi în lumină puternică sau când subiectul este pe fundal iluminat. Modul HDR (High Dynamic Range) este ideal pentru subiecte statice, iar modul D-Lighting activ este ideal pentru fotografii cu subiecte în mişcare. Ambele moduri vă permit să selectaţi nivelul de intensitate.

Design inteligent:

Graţie ecranului LCD mare şi corpului mic şi uşor, fotografierea cu D5300 este foarte plăcută. Ergonomia superioară specifică produselor Nikon, meniurile clare şi butoanele cu o singură atingere dedicate pentru funcţiile utilizate frecvent, precum D-Movie şi Vizualizare în timp real, fac din operarea aparatului foto un lucru rapid şi intuitiv.

Obiective NIKKOR:

Profitaţi de avantajele oferite de obiectivele legendare NIKKOR de la Nikon şi utilizaţi la maximum rezoluţia de 24,2 megapixeli a aparatuluifoto. Realizaţi fotografii în culori intense şi cu un contrast izbitor. Înregistraţi filme cu detalii clare sau faceţi experimente cu efecte cinematografice.

Package contains Aparat foto Nikon D5300 Obiectiv NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G VR AF-P DX Acumulator EN-EL14a Incarcator MH-24 Curea AN-DC3 Cablu USB UC-E17 Cablu audio/video EG-CP16 Capac pentru body BF-1B Capac pentru obiectiv
Warranty Length 24

CARACTERISTICI CAMERA

GPS Nu
Tip obturator Mecanic
Model Camera D5300
Montura obiectiv Nikon F
Tip Camera Kit - cu obiectiv

SENZOR

Format senzor Crop 1,3x - 2x

SPECIFICATII FOTO

Rezolutie Foto 24 Mpx

SPECIFICATII VIDEO

Rezolutie Video Full HD 1080

STOCARE

Tip Card Memorie SD

Recenzii 
Nikon D5300 Aparat Foto DSLR 24 MP CMOS APSC Kit cu Obiectiv 18-105mm VR AF-s Negru

Evaluare medie:

0 recenzii

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013