Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Marci produse

NIKON Aparat Foto D-SLR NIKON D5300 (Negru), Body, Filmare Full HD, 24.2MP (VBA370AE)

Cod produs: VBA370AE

Marca: NIKON

 

Garantie: 24

 

Pret: 2290.00 Lei

Pret: 1990.00 Lei

Comanda acest produs

NIKON Aparat Foto D-SLR NIKON D5300 (Negru), Body, Filmare Full HD, 24.2MP (VBA370AE)

NIKON Aparat Foto D-SLR NIKON D5300 (Negru), Body, Filmare Full HD, 24.2MP (VBA370AE)

PROMOTIA ZILEI! Cel mai bun pret in Romania!

Nikon D5300 Body

Daţi frâu liber creativităţii cu aparatul foto intuitiv D5300.

 

 

  Cu dispozitive Wi-Fi şi GPS încorporate, acest aparat foto impresionant în format DX cu 24,2 megapixeli vă permite să capturaţi şi să partajaţi în detalii incredibile magia lumii dumneavoastră.

  Prin intermediul funcţiei Wi-Fi aparatul foto se conectează direct la un dispozitiv inteligent, astfel încât să puteţi partaja fotografii imediat după ce le-aţi realizat. Funcţia GPS adaugă informaţii despre locaţie la fotografii, simplificând adăugarea fotografiilor la hărţi ale lumii şi partajarea fotografiilor de călătorie cu ceilalţi.

  Graţie monitorului mare cu unghi variabil, este simplu să fotografiaţi sau să filmaţi din perspective noi şi captivante; iar performanţa remarcabilă în lumină scăzută (se poate extinde până la ISO 25.600) asigură realizarea de fotografii clare în condiţii de întuneric.

 

• Senzor CMOS de 24,2 megapixeli

  Chiar şi cele mai fine detalii sunt surprinse cu o claritate uimitoare.• Tehnologie Wi-Fi încorporată

  Trimiteţi imaginile direct din aparatul foto D5300 către un telefon inteligent sau o tabletă pentru a le partaja simplu. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia gratuită Wireless Mobile Utility pe dispozitivul inteligent.*• GPS încorporat

  Adăugaţi „geoetichete” la imagini, cu informaţii precise despre locaţie. O modalitate excelentă de a pregăti fotografiile de călătorie pentru partajare!


• Monitor mare cu unghi variabil

  Adăugaţi intrigă fotografiilor şi emoţie filmelor. Realizaţi fotografii din perspective unice utilizând monitorul pivotant flexibil.• ISO ridicat (100 – 12.800, se poate extinde până la un echivalent 25.600)

  Profitaţi de performanţele extraordinare în condiţii de lumină scăzută pentru a surprinde imagini detaliate în întuneric şi a realiza fotografii clare cu subiecte care se mişcă rapid.• EXPEED 4

  Bucuraţi-vă de o funcţionare rapidă, de imagini incredibil de clare cu reproducere excelentă a culorii şi de o înregistrare îmbunătăţită a filmelor, graţie sistemului rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon.• D-Movie

  Înregistraţi secvenţe Full HD cursive şi fin detaliate, cu care vă veţi mândri (la cadenţe de cadre de până la 50p/60p). Focalizarea automată cu vizualizare continuă în timp real păstrează subiectele clare, chiar dacă acţiunea se desfăşoară rapid.• Putere desăvârşită cu 24,2 megapixeli:

  Fiind proiectat special fără filtru optic low-pass (OLPF), senzorul de imagine al aparatului foto D5300 utilizează la maxim rezoluţia de 24,2 megapixeli pentru a surprinde cu claritate chiar şi cele mai fine texturi şi a reda imagini în detalii incredibil de precise.

• Sistem AF cu 39 puncte:

  Având 39 de puncte de focalizare, inclusiv nouă senzori de tip încrucişat în centru, sistemul de focalizare automată al aparatului foto D5300 este incredibil de precis. Funcţia avansată de urmărire subiect 3D menţine focalizarea chiar şi pe cele mai mici subiecte, indiferent cât de imprevizibil se mişcă.

• Senzor de măsurare RGB de 2.016 pixeli:

  Senzorul de măsurare incredibil de precis al modelului D5300 asigură expuneri exacte şi transmite date către sistemul de recunoaştere a scenei, care optimizează expunerea automată, focalizarea automată şi balansul de alb automat, pentru rezultate excepţionale.

• Fotografiere continuă la 5 fps:

  Fotografiaţi acţiunea la o viteză mare, de cinci cadre pe secundă, şi surprindeţi mişcările sau expresiile trecătoare exact la momentul potrivit.

• Monitor LCD mare, de înaltă rezoluţie:

  Vedeţi fiecare detaliu al fotografiilor şi filmelor, graţie monitorului LCD mare, de 8,1 cm (3,2 inci), cu unghi de vizualizare larg şi rezoluţie înaltă de 1.037.000 puncte. Compuneţi sau revizuiţi cadre şi aplicaţi efecte speciale cu claritate, indiferent dacă fotografiaţi înăuntru sau afară.

• Ieşire HDMI:

  Conectaţi aparatul foto direct la un ecran HDTV şi savuraţi filmele şi fotografiile redate în imagini excepţionale de înaltă definiţie. Fiind compatibil cu HDMI-CEC (Consumer Electronics Control), aparatul foto vă permite chiar şi să controlaţi redarea utilizând telecomanda televizorului.

• Sunet de înaltă calitate:

  Înregistraţi filme care nu doar arată bine, ci au şi un sunet deosebit. Graţie microfonului stereo încorporat al aparatului foto şi compatibilităţii cu microfonul stereo extern ME-1 de la Nikon, este uşor să surprindeţi segmente cu sunet clar şi curat.

• Mod Efecte:

  Creaţi fotografii şi filme distinctive utilizând o gamă de efecte speciale. Izolaţi culorile astfel încât să iasă în evidenţă, alegeţi varianta alb-negru, exploraţi un efect retro sau faceţi clădirile să arate ca nişte machete în miniatură. Puteţi previzualiza efectul dorit şi îi puteţi regla intensitatea în timp ce fotografiaţi.

• 16 moduri scenă:

  Surprindeţi rapid cadre perfecte utilizând o gamă de moduri scenă, inclusiv Sport, Plajă şi Zăpadă. Pur şi simplu selectaţi modul potrivit pentru subiectul sau situaţia pe care o fotografiaţi, iar aparatul foto va optimiza automat timpul de expunere, sensibilitatea ISO şi diafragma pentru a vă oferi rezultate superioare.

• Detalii optime în condiţii de contrast ridicat:

  Două moduri vă ajută să surprindeţi detalii atât în zone întunecate, cât şi luminate, atunci când fotografiaţi în lumină puternică sau când subiectul este pe fundal iluminat. Modul HDR (High Dynamic Range) este ideal pentru subiecte statice, iar modul D-Lighting activ este ideal pentru fotografii cu subiecte în mişcare. Ambele moduri vă permit să selectaţi nivelul de intensitate.

• Design inteligent:

  Graţie ecranului LCD mare şi corpului mic şi uşor, fotografierea cu D5300 este foarte plăcută. Ergonomia superioară specifică produselor Nikon, meniurile clare şi butoanele cu o singură atingere dedicate pentru funcţiile utilizate frecvent, precum D-Movie şi Vizualizare în timp real, fac din operarea aparatului foto un lucru rapid şi intuitiv.

• Obiective NIKKOR:

  Profitaţi de avantajele oferite de obiectivele legendare NIKKOR de la Nikon şi utilizaţi la maximum rezoluţia de 24,2 megapixeli a aparatului foto. Realizaţi fotografii în culori intense şi cu un contrast izbitor. Înregistraţi filme cu detalii clare sau faceţi experimente cu efecte cinematografice.

 
 
Detalii tehnice
Tipul aparatului foto Model D5300
Tip D-SLR
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 24.7
Rezolutie inregistrata (Mp) 24.2
Senzor imagine CMOS
Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.6
Format imagine(pixeli) 6000 x 4000
Format inregistrare JPED
NEF
MOV
Filmare Full HD
Rezolutii imagine 1920 x 1080; 60p (progresiv)/50p/30p/25p/24p
1280 x 720; 60p/50p
640 x 424; 30p/25p
Rezolutii filmare 1920 x 1080; 60p (progresiv)/50p/30p/25p/24p
1280 x 720; 60p/50p
640 x 424; 30p/25p
Optica Baioneta NIKON F
Stabilizare optica de imagine DA
Control focalizare Tip focalizare TTL AF cu 39 puncte (9 in cruce)
Mod Focalizare AF punct unic
AF zona dinamica cu 9, 21 sau 39 de puncte
AF zona auto
Urmarire 3D
Control expunere Sensibilitate ISO ISO 100-12800
ISO 100-25600 cu boost
Tip obturator Electromecanic, sincronizare blit la minim 1/200s
Viteze obturator 30s-1/4.000s
Sistem de masurare a expunerii Masurare matriciala: masurare matriciala 3D II (obiective G si D)
Masurare matriciala II (alte obiective CPU)
Central-evaluativa: pondere de 75% acordata cercului de 8 mm din centrul cadrului
Masurare spot: masoara cercul de 3,5 mm (aprox. 2,5% din cadru) central pe punctul de focalizare selectat
Moduri de expunere Program automat 
Prioritate deschidere diafragma 
Prioritate obturator 
Manual 
Moduri scena predefinite 28
Balans de alb Auto 
Daylight 
Shade 
Cloudy 
Fluorescent (D, N, W, L) 
Tungsten 
Flash 
CTE 
Manual mode
Blit Blit incorporat Da
Control blit Iluminare avansata fara fir disponibila cu SB-910, SB-900, SB-800 sau SB-700 ca blit principal sau SU-800 ca blit de comanda
Blitul integrat nu functioneaza ca si commander i-TTL!
Moduri sincronizare blit Automat, automat cu reducere ochi rosii, automat cu sincronizare lenta, automat cu sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, blit de umplere, reducere ochi rosii, sincronizare lenta, sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, sincronizare lenta perdea posterioara, sincronizare perdea posterioara, dezactivat
Viteza sincronizare blit 1/200 s
Memorie si alimentare Suport stocare SD, SDHC, SDXC
Alimentare: Baterie Li-ion EN-EL14
Intrare / Iesire Iesire HDMI HDMI cu mini pini tip C
Conectivitate PC USB de mare viteza
WiFi
Display Monitor LCD 3.2 inch 
921.000 puncte 
Unghi de vizualizare de 180 °, acoperire cadru aprox. 95% si functie automata de ajustare a luminozitatii cu ajutorul senzorului pentru luminozitate ambientala
DOF preview DA
Obiectiv Montura obiectiv Montura Nikon F (cu contacte AF)
Caracteristici fizice Dimensiuni (L x I x A) 125 x 98 x 76
Greutate 530g
 
 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013