Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

»  GPS

Garmin camper 780 Camper Trafic digital

Cod produs: 010-02227-10

Marca: Garmin

 

Garantie: 24

 

Pret: 1890.00 Lei

Pret: 1590.00 Lei

Comanda acest produs

Garmin camper 780 Camper Trafic digital

PROMOTIE SPECIALA! PRODUS BLACK FRIDAY!

Dispozitiv sat-nav prin GPS pentru pasionaţii de camping si pentru tote tipurile de utilizatori!

  • Dispozitiv sat-nav pentru rulote cu afişaj tactil de 6,95", de înaltă rezoluţie şi cu margini foarte înguste
  • Funcţia de găsire a rutelor personalizate ia în calcul dimensiunea şi greutatea rulotei dvs., apoi găseşte cea mai bună rută pentru vehiculul dvs.1
  • Oferă avertismente privind drumurile pentru a vă anunţa cu privire la pantele abrupte, curbele strânse, limitele de greutate şi multe altele
  • Include o bază de date extinsă de locaţii de camping pentru rulote de la ACSI şi Campercontact şi locuri de popas gratuite de la Trailer's PARK
  • Asociaţi cu smartphone-ul dvs. compatibil pentru a obţine acces la apelarea hands-free şi notificările inteligente; include şi navigarea activată vocal pentru a asigura confortul pe drum
  • Include trafic digital prin DAB
  • Sunt incluse actualizări despre siguranţă şi radare fixe

Vizualizaţi rapid traseul de navigare

Acest dispozitiv sat-nav prin GPS, de 6,95" dispune de un afişaj tactil luminos cu margini foarte înguste, astfel încât să puteţi vedea cu uşurinţă informaţii importante.

View Navigation at a Glance

Obţineţi rute personalizate

Camper 780 ia în calcul dimensiunea şi greutatea rulotei dvs., apoi găseşte cea mai bună rută1. De asemenea, puteţi salva profiluri pentru mai multe vehicule sau remorci.

Get Custom Routes

Evitaţi traficul

Cu trafic digital inclus, serviciul de trafic Garmin este oferit gata de utilizare imediat ce este scos din cutie.

Outsmart the Traffic

Aflaţi ce vă aşteaptă în faţă

Obţineţi un plus de informaţii prin avertismentele privind drumurile, care vă anunţă cu privire la următoarele pante abrupte, curbe strânse, limite de greutate şi multe altele. Vizualizaţi în detaliu chiar şi informaţiile despre nivelurile următoare de altitudine, pentru a vă pregăti pentru posibilele pante abrupte de-a lungul traseului.

Know What’s Ahead

Găsiţi cele mai bune locaţii de camping

Pentru a vă ajuta să localizaţi cele mai bune locuri pentru o oprire scurtă, dispozitivul sat-nat Camper 780 include o bază de date extinsă de locaţii de camping pentru rulote de la ACSI şi Campercontact şi locuri de popas gratuite de la Trailer's PARK, pe care le puteţi filtra după preţ, dotări şi multe altele. De asemenea, dispozitivul sat-nav vă va arăta şi următoarele zone de odihnă şi alte facilităţi de pe traseu. Căutaţi-le prin simpla utilizare a degetului pentru panoramarea hărţii. Accesaţi mai multe informaţii şi găsiţi puncte de interes locale de la TripAdvisor, Foursquare şi multe altele.

Find the Best Campgrounds

Utilizaţi funcţiile hands-free

Ţineţi mâinile pe volan şi profitaţi de funcţiile inteligente precum apelarea hands-free, notificările inteligente de la smartphone-ul dvs. compatibil şi navigarea activată vocal. Prin conectivitatea cu Wi-Fi® integrat, actualizările hărţilor şi ale software-ului se realizează instantaneu.

Use Hands-free Features

Profitaţi mai mult de aplicaţie

Beneficiaţi de şi mai multe funcţii atunci când descărcaţi aplicaţia gratuită Garmin Drive pe smartphone-ul dvs. compatibil. Accesaţi traficul în timp real, prognoza meteo avansată — chiar pe dispozitivul dvs. Camper 780.

Get More From the App

Mergeţi în marşarier cu încredere

Aveţi nevoie de ajutor pentru a naviga cu spatele în locuri înguste? Camper 780 este compatibil cu camerele noastre de mers înapoi BC 30 şi BC 40, care pot transmite datele până la 8 metri. Alegeţi o cameră pentru a vedea mai bine ce se află în spatele dvs.

Back up with Confidence

1nu este disponibil în toate regiunile. Introducerea specificaţiilor pentru modelul rulotei sau remorcii dvs. nu garantează că acestea vor fi luate în considerare la crearea tuturor rutelor sugerate. Respectaţi întotdeauna toate semnele de circulaţie şi adaptaţi-vă stilul de condus la condiţiile de drum.

Wi-Fi este o marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance.

Bluetooth HERE

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013