Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Marci produse

Drona, Parrot ANAFI Aparatul ultracompact Flying 4K HDR Camera Drone - Gri, 21 MP

Cod produs: PF728000

Marca: DRONA

 

Garantie: 24

 

Pret: 3490.00 Lei

Pret: 2990.00 Lei

Comanda acest produs

Drona, Parrot ANAFI Aparatul ultracompact Flying 4K HDR Camera Drone - Gri, 21 MP

NOU - Drona Parrot PF728000 Anafi

PROMOTIA  SAPTAMANII! STOC LIMITAT!Parrot Anafi sau DJI (2) ?unie 2018

Anafi impresionează prin mai multe caracteristici și încearcă să oprească domnia dronelor de agrement DJI

O analiză comparativă între ultimul model de agrement construit de compania Parrot și dronele DJI arată, mai întâi, că Parrot este cel mai mare producător de dronă din Europa dar, ca poziție globală față de companiile din Orientul Îndepărtat, în special față de cele din China, este la o distanță considerabilă. Din punct de vedere al performanțelor sUAV prezente pe piață în acest moment, situează aceste companii "într-o ligă superioară", după cum apreciază în articolul de pe trustedreviews.com, dedicat ultimei drone prezentate de grupul Parrot. Cu Anafi, un model de mici dimensiuni, care intra in aceeasi categorie cu DJI Mavic si DJI Spark, Parrot vrea sa devina competitiv si sa incerce sa priveasca companiile rivale sau sa diminueze diferenta fata de acestea. Anafi este o generație de ultimă generație, portabilă, foarte eficientă și ușor de manevrat. Compania Parrot a lansat un produs de lansare special pentru acest produs, mai ales că a trecut destul de mult timp de când nu mai prezentase un aparat de zbor nou. Au fost mobilizate toate forțele pentru o nouă poziție printre companiile din industria aeronavelor de agrement. Se speră că Anafi "va opri dominația dronelor DJI" (wired.co.uk), cel puțin temporar. "O echipă de ingineri a lucrat, în sediul din Paris, timp de peste două ani la proiectul Anafi", afirmă site-ul uavexpertnews.com în prima parte a lunii iunie 2018. Tot aici se arată că "Parrot Anafi intenționează să reprezinte un punct de cotitură în lumea dronelor ". În proiect sa avut în vedere ce vor folosi utilizatorii unei astfel de dronă,

  1. performanțele de zbor (timp, viteză, orientare) (1-a, b, c, d);
  2. calitate a imaginii (claritate, culoare, rezoluție etc.) (2-a, b),
  3. (3-a, b, c, d), în funcție de greutate,
  4. usurinta la pilotare (4-a, b, c);
  5. software cât mai accesibil (funcții simple de utilizare) (5-a, b, c) și
  6. (nu în ultimul rând) prețul, în ce constă pachetul și condițiile de livrare (6-a, b).

Drona Anafi a fost creată pentru a rezolva aceste cerințe esențiale și se poziționează între modelele DJI Spark și DJI Mavic Air, care sunt pliabile, dar cu destul de multe diferențe în ceea ce privește specificațiile și prețul.Cele mai importante caracteristici și performanțe ale dronților Anafi sunt:

1-a ) Poate zbura timp de 25 de minute la o încărcare a unei baterii inteligente LiPo, care se poate confrunta printr-o conexiune USB-C. Bateria este îmbunătățită pentru obținerea celei mai bune densități de putere și o descărcare ridicată ridicată, rezultând un bun randament într-un volum redus. Bateria monitorizează și evaluează permanent nivelul de încărcare și, atunci când acesta este scăzut, trimite semnale în mod repetat, iar în final, dacă nu sunt respectate avertizările, obligația aparatului să revină la sol, la poziția de decolare. Timpul de zbor este impresionant pentru o dronă de dimensiuni reduse, fiind mai mare decât al lui dronei DJI Mavic Air cu 4 minute.

1-b ) Viteza, în modul de zbor Sport, poate atinge 33 mph (aproape 15 m / sec sau peste 53 km / h) și rezistă la vânt de la 31 mph (aproape 14 m / sec sau 50 km / h).

1-c ) Compania Parrot susține că raza de transmisie între controler și dronă este de 4 km dar, la unele verificări Anafi a pierdut semnalul mult mai aproape și sa întors la locul de decolare.

1-d ) Anafi nu sunt senzori de siguranță pentru evitarea obstacolelor, spre deosebire de DJI Mavic Air. Tehnicile de "observare" a unui mediu sunt GPS / GLONASS și un altimetru, ceea ce înseamnă că se poate "întoarce acasă" utilizând conexiunea cu telefonul mobil, dar nu se oprește dacă există obstacole (stâlpi, copaci etc.).

2-a ) Anafi utilizează un aparat care este un senzor Sony IMX230 de ultimă generație și un procesor video Ambarella, produs al companiei cu același nume, companie orientată pe produse de procesare a imaginilor de înaltă definiție (HD) și Ultra HD. Se pot înregistra videoclipuri cu o rezoluție de până la 4K, 4096 × 2180 HDR, 24 fps (cadre pe secundă, cadre pe secundă) sau UHD (3840 × 2160, 24/25 / 30 fps), sau Full HD (1920 × 1080, 24/25/30/48/50/60 fps). Camera are zoom digital până la 2.8X fără pierderi și un obiectiv f / 2.4, fotografiile obținute fiind de 21MP (megapixeli).

2-b ) Imaginile foto sau video pot fi înregistrate pe un card microSD de 16 GB, inclus. Dronele anterioare Parrot utilizează memoria internă, pe care Anafi nu o are. Camera este atașată pe un braț cu trei axe care permite și mișcarea verticală la 180 ° (-90 °, + 90 °), putând-se face filmări direct deasupra dronei. Sistemul optic rezistă la temperaturi cuprinse între 14 și 104 ° F (de la -10 la + 40 ° C).

3-a ) Analiza este o dronă aeriană quadcopter (cu patru propulsoare) compactă, robustă, pliabilă, ușoară și portabilă, ultima caracteristică, portabilitatea fiind pusă pe primul plan. Pliabil este și controlerul (comanda utilizatorului) dar nu sunt rezervate un loc în transportul unui aparat de zbor, de aceea trebuie să fie găsit un spațiu suplimentar.

3-b ) Brațele se decuplează în mai puțin de trei secunde și controlerul Parrot Skycontroller 3 (telecomandă sau telecomandă) în mai puțin de o secundă. Acesta se conectează automat la Anafi și poate pune în funcțiune imediat.

3-c ) Dimensiunile dronului Anafi sunt (lățime, lungime, înălțime) 175x240x65 mm atunci când este pregătit pentru zbor, și 67x244x65, pliată sau pregătită de transport. Cu cele patru brațe pliate sunt o formă dreptunghiulară, poate să se încapă într-o geantă sau într-un rucsac destul de mic.

3-d ) Drona cântărește 320 grame (11,2 uncii). Este cu peste 100 de grame mai ușoară decât rivalul DJI Mavi Air. Corpul dronei are la bază o structură unică pe bază de fibră de carbon. Dimensiunile și greutatea "nu compromită robustețea și performanțele dronei" (uavexpertnews.com).


4-a ) Anafi are mai multe moduri de automatizare a zborului și abilitatea de a urmări din aerul utilizatorului, care poate personaliza setările, cum ar fi inclinația dronei, viteza de rotație și poziția camerei

 urmări din aer utilizatorul, care poate personaliza setările, cum ar fi înclinația dronei, viteza de rotație și poziția camerei.

(4-b) Pentru că poziția este stabilită prin GPS, nu este recomandat zborul în spațiu închis. La acest capitol Anafi este depășită clar de DJI Mavic Air, care are camere și senzori IR (infra-red) pentru a observa mediul înconjurător și pentru a zbura în siguranță. Dacă totuși se încearcă folosirea dronei Anafi în astfel de spațiu, dar cu un volum mai mare, este nevoie de controlul manual permanent. Operatorul trebuie să aibă experiență.

(4-c) Gimbalul cu trei axe asigură o bună stabilitate, menținând poziția camerei, indiferent de modul de zbor al dronei. Telecomanda Skycontroller3 a fost creată odată cu aplicația Freeflight 6 (vezi 5-a !), iar „intercațiunea dintre cele două permite utilizatorului să controleze mișcarea gimbalului și zoom-ul camerei” (uavexpertnews.com).

(5-a) Funcționarea dronei este controlată prin aplicația Freeflight 6, creată de Parrot, disponibilă pentru dispozitivele smartphone cu Android sau iOS. Aplicația oferă două moduri de control manual, Film și Sport. În modul Sport drona este mult mai rapidă (vezi 1-b !) iar în modul Film viteza este limitată, pentru ca deplasarea să fie mai lină și mai stabilă.

(5-b) „Aplicația FreeFlight 6 a fost dezvoltată special pentru Anafi și oferă o interfață modernă și intuitivă”, se arată pe site-ul amintit mai sus. Principalele funcții sunt accesibile direct pe pagina de pornire.

(5-c) Toate setările se pot face direct pe ecranul telefonului mobil.

(6-a) Cei care doresc să achiziționeze drona Parrot mai pot face deocamdată precomandă prin site-ul parrot.com dar, se estimează că începând cu 1 iulie a.c. se va găsi în magazine, la retaileri, de exemplu pe amazon.com. Prețul anunțat este 699,99 $ (parrot.com) și este apreciat ca accesibil.

(6-b) Pachetul în care se livrează Anafi va conține,

            dronă Parrot Anafi cu baterie inteligentă,

            Parrot Skycontroller 3,

            geantă de transport,

            card de memorie micro-SD de 16 GB,

            cablu USB-A la USB-C,

            8 elice suplimentare,

            unelte de montare (șurubelniță).

 Drona quadcopter Anafi este un aparat de zbor pentru fotografii și filme aeriene, sau „o cameră care zboară”, unde sunt încorporate „cele mai bune soluții software și hardware ale momentului”.

ANAFI Drone - Breathtaking Images
<
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Media Gadget S.R.L., CIF: 31416399, Reg.Com: J23/963/2013